آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی برای آشپزی کردن از کتاب آشپ آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی برای آشپزی کردن از کتاب آشپ Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر

آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر

آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر

آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر

آشپزی:آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام قرار داده شده است برخی برای آشپزی کردن از کتاب آشپزی استفاده می کنند و تمایل دارد در صورت امکان غذاهای جدیدی را تجربه کنند.

مواد لازم

گوشت گوسفند بدون چربي                     ۵۰۰ گرم
روغن مايع براي سرخ‌كردن                        به ميزان لازم
بلغور گندم                                           ۲۲۵ گرم
فلفل‌قرمز تند بدون تخم‌ و خردشده              يك عدد
پياز خردشده                                         يك عدد
نمك و فلفل‌سياه                                    به ميزان لازم

مواد لازم براي داخل كيبه

پياز خردشده                                         يك عدد
ذرت پخته ‌شده                                      نصف پيمانه
روغن ‌زيتون                                           دو قاشق غذاخوري
ادويه مخلوط                                          ۱.۵ قاشق چايخوري
جعفري يا گشنيز خردشده                        چهار قاشق غذاخوري

طرز تهيه

گوشت را خرد كنيد و در دستگاه غذاساز به صورت خمير در آوريد. سپس آن را به دو قسمت مساوي تقسيم كرده و كنار بگذاريد.
براي تهيه كيبه، بلغور گندم را به مدت ۱۵ دقيقه خيس كنيد سپس آن‌ را آبكشي نماييد. بلغور خيس خورده را به همراه پياز و فلفل‌قرمز، نيمي از گوشت و مقدار زيادي نمك و فلفل در دستگاه غذاساز بريزيد تا كاملا مخلوط شود.
براي تهيه مواد وسط كيبه، پياز را پنج دقيقه در روغن تفت دهيد. گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد تا گوشت سرخ شود. ذرت، جعفري، نمك و فلفل را به مواد بيفزاييد و تابه را كنار بگذاريد.
مخلوط كيبه را به ۱۲ قسمت مساوي تقسيم كنيد و هر قسمت را در كف دست قرار داده و مثل كتلت پهن كنيد. يك قاشق از مواد داخل كيبه درون آن بگذاريد و دوباره آن را جمع كنيد و به صورت يك تخم‌مرغ در آوريد. مراقب باشد مواد داخل كيبه از آن بيرون نزند. تمام كيبه‌ها را به همين صورت آماده كنيد و كنار بگذاريد.
روغن را در تابه ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود سپس حرارت را كمتر كنيد تا روغن نسوزد. كيبه‌هاي آماده شده را چند تا چندتا در روغن داغ قرار دهيد تا اطراف آنها طلايي شده و كاملا مغزپخت شوند. زمان سرخ شدن كيبه‌ها در حدود پنج دقيقه است. كيبه‌هاي آماده شده را با سبزي تازه تزئين كنيد.این غذا لبنانی است.

آموزش و نحوه درست کردن کیبه شکم پر

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات