آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت آشپزی:در قسمت آموزش آشپزی سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است برخی از غذاها از دیگر کشورها وارد کشو آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت آشپزی:در قسمت آموزش آشپزی سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است برخی از غذاها از دیگر کشورها وارد کشو Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت

آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت

آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت

آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت

آشپزی:در قسمت آموزش آشپزی سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است برخی از غذاها از دیگر کشورها وارد کشور ما شده اند و اصالت خارجی دارد

مواد لازم

خمير يوفكا                                     سه ورق
گوشت چرخ‌كرده                             ۵۰۰ گرم
پياز                                              يك عدد
رب گوجه‌فرنگي                               دو قاشق غذاخوري
هويج رنده‌شده                               سه عدد
پنير پيتزا                                        ۳۰۰ گرم
اسفناج يا برگ چغندر خردشده            ۱۰۰ گرم
روغن، نمك و فلفل                            به ميزان لازم
آويشن                                         يك قاشق چايخوري
آب نصف پيمانه

این غذا با این مواد اولیه برای برای چهار نفر مناسب می باشد.

طرز تهيه

گوشت چرخ كرده را با پياز خرده شده، روغن و نمك تفت دهيد و سپس رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و كمي فلفل بزنيد.
يك ورق يوفكا را پهن كرده و نصف پيمانه آب را با نصف پيمانه روغن مخلوط كرده و با قلم‌مو روي خمير بماليد، سپس پنير پيتزا را روي ورق يوفكا پخش كرده ورق دوم را روي ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روي آن بماليد بعد مخلوط برگ چغندر و هويج رنده‌شده را پخش كنيد. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌كرده را ريخته و كمي آويشن بپاشيد. يوفكا را از پايين به صورت لوله پيچيده و در سيني فر چرب شده به مدت ۳۰ دقيقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد قرار دهيد. در حين پخت يك الي دوبار روي آن را با قلم‌مو روغن ماليده تا كاملا برشته شود.

آموزش و نحوه درست کردن باچانگای گوشت

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات