آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متنوعی وجود دارد در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاها قرار اده شده است قورمه سبزی جز غذاهایی است آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متنوعی وجود دارد در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاها قرار اده شده است قورمه سبزی جز غذاهایی است Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی

آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی

آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی

آموزش و نحوه درست کردن قورمه سبزی

آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای متنوعی وجود دارد در سایت میهن گرام آموزش برخی از غذاها قرار اده شده است قورمه سبزی جز غذاهایی است که ایرانی های زیادی به آن علاقمند هستند.

مواد لازم

سبزی قرمه خرد شده                                        یک کیلوگرم
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان              ۵۰۰ گرم و یا مغز ران با استخوان ۷۵۰ گرم
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی                                 ۲/۱ پیمانه (۱۰۰گرم)
لیمو عمانی درسته                                           ۳ تا ۴ عدد
گرد لیمو                                                          یک قاشق سوپخوری
پیاز داغ                                                          ۳ قاشق سوپخوری
روغن                                                             ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
زعفران سائیده                                                 ۱ قاشق چایخوری
نمک                                                               به مقدار لازم

سبزی قرمه خرد شده شامل (تره – جعفری – کمی شنبلیله- اسفناج کمی) می باشد.

طرز تهیه

گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز داغ ، لوبیا،لیمو عمانی و سه چهار لیوان آب می گذاریم نیم پز شود, سپس سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم , آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم (می شود تره را جداگانه خرد کرد) بعد سبزی را با روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و به روغن بیافتد.می شود به جای گرد لیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری آب لیمو به خورش بزنیم و در پایان زعفران و نمک را اضافه نموده و با چلو سرو می کنیم.

اگر می خواهید رنگ خورش قرمه سبزی کدر نشود، لوبیا را جدا طبخ نمایید و آب آن را خالی نموده و لوبیای پخته شده را به خورش قرمه سبزی اضافه نمایید.

قرمه سبزی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات