آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو آشپزی:آموزش آشپزی دارای بخش های متعددی می باشد که می توان در آشپزی از آنها استفاده کرد در سایت میهن گرام سعی کردیم تا آموزش غذا آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو آشپزی:آموزش آشپزی دارای بخش های متعددی می باشد که می توان در آشپزی از آنها استفاده کرد در سایت میهن گرام سعی کردیم تا آموزش غذا Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو

آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو

آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو

آموزش و نحوه درست کردن شیرین پلو

آشپزی:آموزش آشپزی دارای بخش های متعددی می باشد که می توان در آشپزی از آنها استفاده کرد در سایت میهن گرام سعی کردیم تا آموزش غذاهای مختلفی قرار داده شود.

مواد لازم

برنج                                                   ۵۰۰ گرم
بادام هندی                                          ۱۰۰ گرم
کشمش                                             نصف پیمانه
کنجد سائیده شده                                ۱ قاشق سوپخوری
زرد آلو خشک                                       نصف پیمانه
زعفران آب گرفته                                   ۱ استکان
پسته خلال                                         نصف پیمانه
روغن                                                 ۲ قاشق سوپخوری
سیر له شده                                       ۴ عدد
پیاز ریز شده                                        ۱ عدد متوسط
زیره                                                  نصف قاشق سوپخوری
هل                                                   ۴ دانه
دارچین                                              ۱ قاشق مرباخوری
آب                                                   ۲ لیوان
کره                                                  ۵۰ گرم
روغن                                                ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برنج را شسته و به مدت ۱ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم.
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است.
سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.

ارسال شده توسط خانم مهرنیا

آجیل پلو

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات