آموزش و طرز تهیه میرزا کدو Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه میرزا کدو آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای مختلفی وجود دارد که می توان در آشپزی از آنها استفاده کرد غذاهای ایرانی دارای تنوع بسیاری می باشند که بعضی آموزش و طرز تهیه میرزا کدو آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای مختلفی وجود دارد که می توان در آشپزی از آنها استفاده کرد غذاهای ایرانی دارای تنوع بسیاری می باشند که بعضی Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه میرزا کدو

آموزش و طرز تهیه میرزا کدو

آموزش و طرز تهیه میرزا کدو

 آموزش و طرز تهیه میرزا کدو

آشپزی:در آموزش آشپزی غذاهای مختلفی وجود دارد که می توان در آشپزی از آنها استفاده کرد غذاهای ایرانی دارای تنوع بسیاری می باشند که بعضی از آنها بسیار خوشمزه هستند در اینجا آموزش میرزا کدو قرار داده شده است امیدوار هستیم که مورد پسند شما عزیزان قرار بگیرد.

مواد لازم

کدو سبز                                ۵۰۰ گرم
تخم مرغ                                 دو عدد
سیر                                      ۱ بوته
روغن                                     به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی                       ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه                                  ۱ قاشق چای‌خوری
نمک                                      به مقدار لازم
فلفل                                      به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.
تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی وسیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه میرزا کدو

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات