آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ مناسب برای مجالس مهمانی Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ آشپزی:در آموزش آشپزی انواع مختلفی از پلو ها وجود دارد که می توان آنها را آشپزی کرد که برخی از آنها جز غذاهای ایرانی هستند و برخی جز آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ آشپزی:در آموزش آشپزی انواع مختلفی از پلو ها وجود دارد که می توان آنها را آشپزی کرد که برخی از آنها جز غذاهای ایرانی هستند و برخی جز Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ مناسب برای مجالس مهمانی

آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ مناسب برای مجالس مهمانی

آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ

طرز تهیه پلو سه رنگ

آشپزی:در آموزش آشپزی انواع مختلفی از پلو ها وجود دارد که می توان آنها را آشپزی کرد که برخی از آنها جز غذاهای ایرانی هستند و برخی جز غذاهای خارجی محسوب می شوند.

مواد لازم

برنج                                                          ۳ پیمانه
نمک                                                         به میزان لازم
روغن                                                        به میزان لازم
زیره سبز                                                   ۲ /۱ ۱ ق چ
گشنیز                                                      ۱ پیمانه
نعنا                                                          ۲ /۱ پیمانه
فلفل سبز                                                 ۳ عدد
لوبیا سبز                                                  ۳ عدد
نخود سبز پخته                                          ۱۵۰ گرم
سس گوجه فرنگی                                     ۲ /۱ پیمانه
سس قرمز تند                                           ۲ /۱ ق چ
گوجه فرنگی خرد شده                                ۱ عدد

این غذا با این مواد اولیه برای ۳ نفر مناسب می باشد

طرز تهیه

۱٫ برنج را به مدت ۲-۱ ساعت خیس کنید. در این زمان فلفل سبز، لوبیا سبز و نخود فرنگی را جداگانه بپزید، سپس آنها را همراه گشنیز، نعنا و ۳ ق س آب داخل مخلوط کن ریخته و بگذارید تا به صورت پوره سبز رنگی درآید. در  سپس سس ها و گوجه فرنگی خرد شده را به همراه مقداری نمک داخل روغن ریخته و  سرخ کنید. آن را هم کنار بگذارید.
۲٫ اکنون برنج را به صورت کته بپزید. بعد از آنکه برنج کاملا پخت، آن را به سه قسمت تقسیم کنید. قسمت اول را با پوره سبز رنگ خوب مخلوط کنید تا رنگ برنج سبز شود. قسمت دوم را با مواد داخل تابه مخلوط کنید تا نارنجی رنگ شود. قسمت سوم را هم با زیره سبز مخلوط کنید.
۳٫ چند عدد قالب گرد را با مقداری روغن چرب کنید. ابتدا مقداری از برنج نارنجی رنگ را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید، سپس برنج سفید زیره دار و در لایه آخر برنج سبز رنگ را بریزید و آنها را خوب فشار دهید. حالا قالب ها را در ظرف های مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید. این برنج را می توانید با تکه های مرغ یا گوشت پخته سرو کنید.

آموزش و طرز تهیه پلو سه رنگ

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات