آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده آشپزی:در آموزش آشپزی شما می توانید غذاهای ایرانی مختلفی وجود دارد آشپزی را برخی بسیار شیرین و دوست داشتنی می دانند در ایران کباب ها آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده آشپزی:در آموزش آشپزی شما می توانید غذاهای ایرانی مختلفی وجود دارد آشپزی را برخی بسیار شیرین و دوست داشتنی می دانند در ایران کباب ها Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

آشپزی:در آموزش آشپزی شما می توانید غذاهای ایرانی مختلفی وجود دارد آشپزی را برخی بسیار شیرین و دوست داشتنی می دانند در ایران کباب های مختلفی تهیه می شود کباب کوبیده نوعی کباب است که دارای طرفدارانی نیز می باشد.

مواد لازم

راسته گوساله                         یک کیلوگرم
پیاز                                        ۳۰۰ گرم
نمک                                      به مقدار کافی
فلفل سیاه                              به مقدار کافی
جوش شیرین                          یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ                                 یک عدد

طرز تهیه

طریقه آماده سازی

ابتدا گوشت را صاف کرده، یعنی پوست و خرده چربی آن را گرفته و دو بار با پنجره متوسط چرخ گوشت چرخ کرده، سپس پیازها را پوست گرفته و شسته و به صورت چاپ ریز (ساطوری) خرد کرده و به همراه نمک و فلفل، جوش شیرین یا تخم مرغ به گوشت اضافه می کنیم و مواد را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم که کاملاً به خورد هم برود. مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم و بعد از یک ساعت از یخچال بیرون آورده و شروع به سیخ زدن می کنیم.

طریقه سیخ زدن

طریقه سیخ زدن این کباب با کوبیده های دیگر فرق دارد. به این عنوان که با تعداد سه عدد سیخ معمولی سیخ می شود، رونده یا مواد را به اندازه دلخواه معمولاً ۲۰۰ گرم برداشته و در دست به شکل چونه نانوایی درآورده و یک عدد سیخ را در دست چپ گرفته و از قسمت بالای سیخ به فاصله پنج سانتیمتر آزاد گذاشته و مواد را در داخل سیخ فرو برده و فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان، منتهای انگشت اشاره به طرف پایین هدایت کرده و به شکل زیر فرم می دهیم و با استفاده ازتخته کار (اگر چوبی باشد بهتر است) کباب را با فشار دادن به وسیله کف دست و انگشتان روی آن پهن تر می کنیم و به وسیله چاقوی تیغ نازک زیر کباب کشیده و بلافاصله آن را روی تخته کاربر می گردانیم و دوباره پهن تر کرده و بالا، پایین و دور و بر آن را صاف می کنیم. دو عدد سیخ دیگر را که به عنوان کمکی از آنها استفاده می شود به فاصله شش سانتیمتر از هم در روی تخته کار قرار داده، یکبار دیگر چاقو را زیر کباب کشیده آن را برداشته و برگردانده و روی سیخ های کمکی قرار دهید و با فشار دادن به کباب آن را به روی سیخ های کمکی هدایت کرده و دور و بر آن را با استفاده از آب دست صاف کنید. و حال کباب ما آماده پخت است. مواظب باشید که در حال برداشتن کباب کف دستانتان را در بالا و پایین سیخ ها قرار داده و آنها را همزمان بردارید که فرمش به هم نخورد. در روی منقل یا کباب پز قرار دهید.

نحوه پختن کباب

طریقه پخت این کباب با کباب کوبیده های دیگر فرق دارد. وقتی روی کباب پز قرار گرفت حرارت آن باید ملایم باشد حدوداً یک دقیقه صبر می کنید تا حباب های ریز در سطح کباب ظاهر شود در این موقع کباب را به وسیله کف دستان برمی گردانیم. این عمل را دو الی سه بار انجام می دهیم تا خودش را بگیرد و سیخ های طرفین را که به عنوان کمکی در زیر کباب قرار داده بودیم خود به خود از کباب جدا شده و فقط سیخ اصلی که در وسط کباب است باقی می ماند آن هم پس از پخت کامل از کباب در آورده و سرو می نمایید.

کباب کوبیده

 آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده

دیدگاه (1)

  • حامدخان

    فقط کسی میتونه نحوه کباب کوبیده درست کردن خفن رو آموزش بده که با انواع گوشت و قسمت های مختلف گوسفند و گوساله آشنا باشه که فقط قصاب های خیلی قدیمی از این اطلاعات برخوردارند. البته اگه قصاب به آشپزی علاقه نداشته باشه، فقط میتونه مشاور خوبی برای انتخاب گوشت باشه. اما اگه خودش اهل دل و عاشق آشپزی باشه میشه رو حرفاش حساب کرد. یه نکته رو بگم، استفاده از قلوه گاه و گوشت سردست گوسفند رو کبابی های متوسط رو به بالا استفاده میکنند و کبابی های خیلی خفن مثل “قرقروت” و “البرز” از روش های خاص خودشون برای کباب کوبیده استفاده میکنند.
    جوش شیرین رو فراموش کنید
    آرد و تخم مرغ رو فراموش کنید
    پودر سوخاری رو فراموش کنید
    به این نکته ها به دقت تجه کنید تا بهترین کباب رو بپزید.
    گوشت رو حتما باید نشسته چرخ کنید.(شسته نشده باشه)
    آب پیاز رو کاملا بگیرید و فقط یک قاشق غذا خوری از اب پیاز رو به مرور در مرحله ورز دادن اضافه کنید.
    حسابی گوشت رو باید ورز بدید.(حداقل نیم ساعت به صورت مداوم)
    گوشت رو در یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره(بین یک تا ۴ ساعت)
    گوشت رو دوباره ورز بدین ۵ تا ۱۰ دقیقه
    حالا به سیخ بکشید. نحوه به سیخ کشیدن مهمه باید کل محتویات بچسبه به سیخ
    زغال رو آماده کنید. آتیش زغال باید کاملا خوابیده باشه. زغال ها باید در ابتدا بسیار برافروخته و قرمز باشن. قبل اینکه سیخ رو بزارید باید حسابی باد بزنید. بعد ۱۰-۱۵ ثانیه باید سیخ رو بچرخونید تا اون طرف هم خودشو بگیره. و بعدش نیازی نیست زغال رو باد بزنید. فقط هر ۳۰-۴۰ ثانیه بچرخونید تا دو طرف به اندازه کباب بشه.
    والسلام

    پاسخ دادن

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات