آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو آشپزی:غذاهای دریایی انواع مختلفی دارند که می توان آنها را به شکل های مختلفی درست کرد میگو نیز جز غذاهای دریایی می باشد که برخی آن ر آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو آشپزی:غذاهای دریایی انواع مختلفی دارند که می توان آنها را به شکل های مختلفی درست کرد میگو نیز جز غذاهای دریایی می باشد که برخی آن ر Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آموزش و طرز تهیه اسکالپ میگو

آشپزی:غذاهای دریایی انواع مختلفی دارند که می توان آنها را به شکل های مختلفی درست کرد میگو نیز جز غذاهای دریایی می باشد که برخی آن را به شکل های مختلفی درست می کنند و سعی دارند که آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

مواد لازم اسکالپ میگو

میگو پوست کنده                  ۲۵۰ گرم
سیر                                   ۴ حبه
زنجبیل رنده شده                 ۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده                      ۱ عدد
تخم مرغ                             ۲ عدد
پودر جوز هندی                    ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری                      به میزان لازم
آرد سوخاری                        به میزان لازم
سویا سس                         ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش                           ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل                        به میزان لازم
روغن مایع                          به میزان لازم

طرز تهیه اسکالپ میگو

ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل – سیر – لیمو – پیاز رنده شده – جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.

طرز تهیه میگو

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات