نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی Reviewed by Momizat on . نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی در این قسمت از دسته آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درس نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی در این قسمت از دسته آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درس Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی

در این قسمت از دسته آموزش آشپزی سایت میهن گرام نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی قرار داده شده است

برخی تمایل دارند که در مهمانی هایشان از غذاهایی متنوع و متفاوتی استفاده کنند

و همینطور دوست دارند تا جایی که بتوانند غذایی جدید را در مهمانی هایشان سرو کنند و سعی می کنند که غذاهایشان را تزیین کنند.

مواد لازم بادمجان چینی

بادنجان يك كيلوگرم

گوشت چرخ‌كرده ۳۰۰ گرم

پياز دو عدد

زرشك ۱۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

ادويه، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

كاري قاشق مرباخوري

پودرليموعماني قاشق مرباخوري

رب گوجه‌فرنگي، پنيرپيتزا و پودرسير به ميزان لازم

بادمجان چینی,طرز تهیه بادمجان چینی,آموزش بادمجان چینی,بادمجان

نحوه آشپزی و آموزش پخت بادمجان چینی مجلسی

طرز تهيه بادمجان چینی

برای درست کردن بادمجان چینی ,بادنجان را پوست گرفته و از وسط برش مي‌زنيم. سپس در تابه كه كمي روغن و  ليوان آب ريخته‌ايم بادنجان را مي‌پزيم.

گوشت چرخ‌كرده‌ را با پياز تفت مي‌دهيم سپس  نمك، فلفل، زردچوبه، كاري، پودرليموعماني و پودرسير اضافه مي‌كنيم

اینگونه که در میهن گرام قرار داده شده است آنگاه قارچ نگيني خرد شده را به همراه زرشك اضافه مي‌كنيم

پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي مي‌افزاييم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب مي‌پزيم.

در اين لحظه مواد پخته شده را در شكم بادنجان پر مي‌كنيم بعد پنير پيتزا را روي مواد مي‌ريزيم و پنج دقيقه در فر يا مايكروفر قرار مي‌دهيم.

برای تهیه بادمجان چینی ,بادنجان را در روغن زياد سرخ نكنيد كمي روغن اضافه كنيد و فقط در قابلمه يا تابه را ببنديد تا خوب پخته شود.

در میهن گرام گفته شده است که می توان اين بادمجان چینی را با نخودفرنگي و ذرت و شويد تزئين كنيد.

نحوه درست کردن و طرز تهیه بادمجان چینی نوعی غذای متنوع و مجلسی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات