آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش تعدادی از شیرینی ها قرار داده شده است افرادی در آموزش آشپزی به طرز تهیه شیرینی ها ع آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش تعدادی از شیرینی ها قرار داده شده است افرادی در آموزش آشپزی به طرز تهیه شیرینی ها ع Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز

آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز

آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز

آموزش و نحوه درست کردن نوقا ،شیرینی محلی تبریز

آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش تعدادی از شیرینی ها قرار داده شده است افرادی در آموزش آشپزی به طرز تهیه شیرینی ها علاقمند هستند در اینجا آموزش نوقا قرار داده شده است.

مواد لازم

نان ميکادو                            ۲ ورق
شکر                                   ۴۵۰ گرم
گلوکز مایع                            ۲۵۰ میلی لیتر
عسل یا شیره                       ۱۲۵ ميلي ليتر
وانيل                                   يک هشتم قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ                     ۲ عدد
کره نرم                                ۷۵ گرم
فندق بدون پوست و پسته         ۲۵۰ گرم

طرز تهيه

قالب مستطيل شکل ۲۰×۳۰ سانتی متری را چرب کنيد و يک ورق از نان ميکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذاريد .
شکر ، گلوکز مایع، شيره و يا عسل را در ظرفی ريخته روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آيد .
اين مواد بايد حدود ۵ دقيقه بدون اينکه هم بخورد بجوشد تا زماني که درجه حرارت سنج شما عدد ۱۳۰ درجه سانتي گراد را نشان دهد.
قبل از اينکه مايع کاملا آماده شود سفيده تخم مرغ را با همزن برقی بزنيد تا فرم بگيرد . سپس شيره آماده را از روي حرارت برداشته به صورت يک نوار باريک به آرامي به سفيده اضافه کنيد . همچنان با همزن به زدن ادامه دهيد تا شيره کاملا جذب شده و مواد غليظ شود. به طوري که شکل خود را حفظ کند.
بعد از جذب شيره با سفيده ، کره نرم شده را اضافه کنيد و در نهايت فندق و پسته را مخلوط کنيد و در قالب آماده بريزيد و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنيد.
تکه ديگر نان ميکادو را روي مواد قرار داده کاملا فشار دهيد تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محيط قرار دهيد تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شيرينی را با استفاده از يک چاقوی چرب برش دهيد و در ظرف بچينيد.
دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهيه اين شيرينی است. همين طور بهتر است در تهيه اين شيريني از همزن کاسه دار استفاده کنيد. در صورت در دسترس نبودن دماسنج مي توانيد بعد از ۵ دقيقه جوشيدن مايع به اندازه يک قطره از آن را داخل آب سرد بريزيد چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مايع آماده است.

نوقا

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات