آموزش و نحوه درست کردن کشکبا Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن کشکبا آشپزی:در سایت میهن گرام دستور پخت غذاهای مختلفی وجود دارد که تعدادی از آنها غذاهای ایرانی اند برخی از افراد به خوردن غذاهای محلی عل آموزش و نحوه درست کردن کشکبا آشپزی:در سایت میهن گرام دستور پخت غذاهای مختلفی وجود دارد که تعدادی از آنها غذاهای ایرانی اند برخی از افراد به خوردن غذاهای محلی عل Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن کشکبا

آموزش و نحوه درست کردن کشکبا

آموزش و نحوه درست کردن کشکبا

آموزش و نحوه درست کردن کشکبا

آشپزی:در سایت میهن گرام دستور پخت غذاهای مختلفی وجود دارد که تعدادی از آنها غذاهای ایرانی اند برخی از افراد به خوردن غذاهای محلی علاقمند هستند در اینجا طرز تهیه کشکبا قرار داده شده است.

مواد لازم

اسفناج یا برگ چغندر              ۱ کیلوگرم
گوشت                               به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده                      ۲ عدد
جو پخته شده                       یک و نیم لیوان
کشک                                ۱ کیلوگرم
پونه کوهی                          ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

کشکبا نوعی آش بوده که از غذاهای محلی روستای فریزهند نطنز می باشد.

کشکبا

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات