آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ Reviewed by Momizat on . آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ آشپزی:در آموزش آشپزی طرز تهیه غذاهای مختلفی وجود دارد در سایت میهن گرام طرز تهیه برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ آشپزی:در آموزش آشپزی طرز تهیه غذاهای مختلفی وجود دارد در سایت میهن گرام طرز تهیه برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

آموزش ریسوتو با سس گوجه فرنگی و فیله مرغ

آشپزی:در آموزش آشپزی طرز تهیه غذاهای مختلفی وجود دارد در سایت میهن گرام طرز تهیه برخی از غذاهای خارجی قرار داده شده است در اینجا نحوه درست کردن ریسوتو قرار داده شده است.

مواد لازم

ريسوتو                                        ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز خرد شده                       دو عدد
فيله مرغ                                      سه عدد
خامه                                          ۵۰ گرم
پودر سير                                      يك قاشق چايخوري
سس گوجه‌فرنگي                          پنج قاشق سوپخوري
نمك و فلفل                                  به ميزان لازم
گوجه فرنگي رنده‌شده                     دو عدد
ساقه كرفس رنده‌شده                    دو قاشق سوپخوري
هويج رنده‌شده                              يك قاشق سوپخوري
سير رنده‌شده                               دو حبه
نمك وفلفل                                   به ميزان لازم

طرز تهيه

ريسوتو را در آب‌جوش با كمي نمك و روغن مي‌‌پزيم تا نرم و درشت ‌‌شود. در اين زمان فيله مرغ را با پودرسير، فلفل و نمك طعم‌دار كرده، با دو قاشق روغن تفت داده و در آخر خامه را اضافه مي‌‌كنيم و به مدت يك دقيقه حرارت مي‌‌دهيم تا خامه جذب آن شود. سپس از روي حرارت بر مي‌‌داريم.
مواد رنده‌شده را با سس گوجه‌فرنگي مخلوط كرده روي حرارت ملايم قرار مي‌‌دهيم تا سس غليظي درست شود. ريسوتو پخته شده را آبكش كرده و با فيله مرغ و سس گوجه‌فرنگي مخلوط مي‌‌كنيم. فلفل قرمز را اضافه كرده حرارت مي‌‌دهيم تا مواد كاملا مخلوط و يك‌دست شود. سپس در ظرف مناسب طبق عكس تزئين و سرو مي‌‌كنيم.

نكته:
ريسوتو نوعي برنج دانه تپل مخصوص نواحي شمال ايتالياست كه به صورت دمي تهيه مي‌‌شود و در كليه فروشگاه‌ها معتبر توزيع مي‌شود، همچنين به جاي آن از برنج نيمه‌دانه مي‌توان استفاده كرد.

ریسوتو

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات