دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر Reviewed by Momizat on . دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش غذاها و دسرهای متنوعی قرار داده شده است در آموزش آشپزی دسرها دارای انواع مختلفی می باشند که در دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش غذاها و دسرهای متنوعی قرار داده شده است در آموزش آشپزی دسرها دارای انواع مختلفی می باشند که در Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

دسر ژلاتینی آلبالویی به همراه تصویر

آشپزی:در سایت میهن گرام آموزش غذاها و دسرهای متنوعی قرار داده شده است در آموزش آشپزی دسرها دارای انواع مختلفی می باشند که در طعم های متفاوتی باشند برخی از افراد ممکن است به دسر خاصی علاقمند باشند و آن را به دسرهای دیگر ترجیح بدهند و آن را از بین دسرهای دیگر انتخاب کنند.

مواد لازم

آلبالو                                 يك كيلوگرم
شكر                                 ۲۱۰ گرم
پودر ژلاتين                          سه قاشق سوپخوري
آب                                   ۵۰۰ ميلي‌ليتر
خامه قنادي                        ۳۰۰ گرم
وانيل                                قاشق مرباخوري

طرز تهيه

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.

شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط مي‌كنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش ۵/۱ ليتر مي‌ريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

دسر ژلاتینی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات