آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا آشپزی:در آموزش آشپزی سس در انواع مختلفی وجود دارند برخی از آنها طعم تند دارند در سایت میهن گرام آموزش نوعی سس قرار داده شده است آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا آشپزی:در آموزش آشپزی سس در انواع مختلفی وجود دارند برخی از آنها طعم تند دارند در سایت میهن گرام آموزش نوعی سس قرار داده شده است Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آموزش و نحوه درست کردن سس سالسا

آشپزی:در آموزش آشپزی سس در انواع مختلفی وجود دارند برخی از آنها طعم تند دارند در سایت میهن گرام آموزش نوعی سس قرار داده شده است تعدای از غذاها می توان به همراه سس سرو کرد.
سس سالسا در رده سس های تند قرار دارد.سس سالسا انواع متنوعی دارد که در این دستور شما می توانید یک نوع خاص آن را تهیه نمایید.

مواد لازم

گوجه فرنگی                             ۳ کیلو
پودر سیر                                 ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو                                     ۴ قاشق غذاخوری
نمک                                      نصف قاشق غذا خوری
فلفل قرمز                               یک و نیم  قاشق غذا خوری
زیره سبز پودر شده                    یک و نیم قاشق چایخوری
پیاز قرمز                                 ۱ عدد خرد شده
پیاز سفید                               ۲ عدد خرد شده
فلفل قرمز                               ۱عدد خرد شده
گشنیز                                   ۴ قاشق غذا خوری خرد شده

طرز تهیه

برای تهیه سس سالسا باید مواد را طوری خرد نمود که بعد از درست شدن سس قابل تشخیص باشد. ابتدا در قابلمه بزرگی آب بریزید و بگذارید تا آب جوش بیاید بعد از آن گوجه فرنگی ها را در آب قرار دهید تا پوست آنها  نرم شود،پس از ده دقیقه گوجه ها را از داخل آب در بیاورید و پوست آنها را جدا کنید ،گوجه ها را از وسط نصف نموده و تخم های آن را جدا نمایید و نگینی خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را با پودر سیر، آبلیمو، نمک، فلفل و زیره داخل ماهی تابه بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس پیازهای قرمز ،سفید،فلفل و گشنیز را به مواد اضافه کنید و بگذارید مواد جوش بزند تا اندازه ای که سبزیجات نرم شوند و مخلوط فرم بگیرد.سس خنک شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.این سس را معمولا با چیپس استفاده می کنند.

سس سالسا

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات