آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار آشپزی:برخی برای آشپزی کردن به سراغ غذاهای ایرانی می روند در سایت میهن گرام نمونه هایی از آنها قرار داده شده است در آموزش آش آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار آشپزی:برخی برای آشپزی کردن به سراغ غذاهای ایرانی می روند در سایت میهن گرام نمونه هایی از آنها قرار داده شده است در آموزش آش Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

آموزش و طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار

آشپزی:برخی برای آشپزی کردن به سراغ غذاهای ایرانی می روند در سایت میهن گرام نمونه هایی از آنها قرار داده شده است در آموزش آشپزی آش ها به شکل های مختلفی وجود دارد در اینجا طرز تهیه نوعی آش قرار داده شده است.

مواد لازم

جوي پوست‌كنده                                         يك پيمانه
عدس                                                      ۳/۴ پيمانه
بلغور جو                                                    ۱/۲ پيمانه
ماش                                                       ۳/۴ پيمانه
برنج                                                         ۱/۲ پيمانه
سبزي آش همراه با سير                               ۱/۵پيمانه
نخود، لوبيا قرمز و لوبيا چيتي از هرکدام               ۱/۲پيمانه
گوشت گوسفندي با قلم                                ۲۵۰ گرم
پياز داغ                                                     ۱/۲پيمانه
زردچوبه، نمك و فلفل                                    به ميزان لازم
روغن، سيرداغ و نعنا داغ                               به ميزان لازم

طرز تهيه

جوي پوست‌كنده، بلغور و برنج را از شب قبل خيسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غير از ماش و عدس (نخود، لوبيا قرمز و لوبياچيتي) با حرارت ملايم مي‌پزيم تا جوانه‌ها آسيب نبينند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نيز با هم مي‌پزيم. در اين مرحله حبوبات پخته شده و سبزي‌ها را مخلوط كرده و يك قاشق چايخوري زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداري پيازداغ به آش مي‌افزاييم آن‌گاه گوشت پخته شده را كوبيده و به آن‌ها اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا بپزد. سپس مقداري سير و نعناداغ نيز در اين مرحله اضافه مي‌كنيم.

نكته: هنگامي كه گوشت و آب آن را به آش اضافه مي‌كنيم بايد مواظب باشيم كه آش ته نگيرد. ضمنا در غذاهاي حاوي جو بهتر است نمك در پايان غذا اضافه شود تا غذا ته نگيرد.

طرز تهيه حبوبات جوانه‌دار

حبوبات را ۲۴ ساعت خيسانده و در اين مدت آب حبوبات را پنج ساعت يك‌بار عوض مي‌كنيم تا حبوبات بو نگيرد.بعد از ۲۴ ساعت حبوبات را ميان پارچه‌اي نخي تميز قرار داده و درون آب‌كش مي‌گذاريم و روزي سه تا چهار سبد را زير آب گرفته تا حبوبات خيس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده ‌مي‌باشند.

نكته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار مي‌گيرند.

آش رشته

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات