آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی آشپزی:در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نوعی شیرینی که می توان در منزل تهیه کرد شیرینی ها در انواع مختلفی وجود دارند که برخی آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی آشپزی:در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نوعی شیرینی که می توان در منزل تهیه کرد شیرینی ها در انواع مختلفی وجود دارند که برخی Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی

آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی

آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی

آموزش و نحوه درست کردن شیرینی خانگی

آشپزی:در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام نوعی شیرینی که می توان در منزل تهیه کرد شیرینی ها در انواع مختلفی وجود دارند که برخی اترجیح می دهند خودشان در خانه شیرینی درست کنند.

مواد لازم

پودر قند                                         ۲۵۰ گرم
كره آب‌شده                                     ۲۵۰ گرم
زرده تخم‌‌مرغ                                     دو عدد
هل ساييده‌شده                                يك قاشق مرباخوري
وانيل                                              ۱/۸ قاشق چايخوري
زعفران آب‌كرده                                  به ميزان لازم
سياه‌دانه و پودرپسته                          به ميزان لازم
آرد گندم، برنج و نخودچي                     به ميزان لازم

طرز تهيه

كره را در يك ظرف روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا دوغ كره از بين برود اين كار باعث لطيف‌تر شدن شيريني مي‌گردد. بعد از خنك شدن كره پودرقند را به آن اضافه كرده و با همزن آن‌قدر مي‌زنيم تا رنگ آن شكري شود و به طوري كه پره‌هاي همزن روي مواد جا بيندازد. زرده تخم‌مرغ، وانيل و هل ساييده شده را اضافه كرده و باز با همزن آن‌قدر هم مي‌زنيم كه زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسيم كرده و به هر كدام جداگانه از آردهاي ذكر شده مي‌افزاييم.
ابتدا با نوك انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط مي‌كنيم تا جذب يكديگر شود و خمير به دست نچسبد. ۱۵ دقيقه به خمير استراحت مي‌دهيم و بعد آن را روي سطحي صاف با وردنه باز كرده و با قالب‌هاي ريز، قالب مي‌زنيم و در سيني گالوانيزه مخصوص فر چيده و در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه با حرارت ۳۵۰ درجه سانتيگراد حرارت مي‌دهيم.
به خمير گندم مي‌توان زعفران آب‌كرده اضافه كرد تا شيريني زعفراني هم داشته باشيم.
با زعفران آب‌كرده، سياه‌دانه و پودرپسته روي شيريني‌ها را تزئين مي‌كنيم.

نكته :

با توجه به ظريف بودن اين نوع شيريني بايد حتما آرد را از پارچه حرير رد كنيم تا سبوس و هرگونه زبري آرد گرفته شود و آرد بسيار نرمي به دست آيد.
شيريني ريز را بعد از سردشدن از سيني جدا مي‌كنيم تا له و خرد نشود.

شیرینی خانگی

دیدگاه (1)

  • آتلیه عکاسی

    وای خیلی خوشمزه شد خیلی هم قشنگن هیچی شیرینی خونگی نمیشه محشرن من با دستور پخت شما رفتم واقعا عالی شد ممنونم از سایت بی نظیرتون پیشنهاد می کنم هر کی این مطلب میبینه حتما درست کنه عاشقش میشه

    پاسخ دادن

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات