آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه آشپزی:برخی در حرفه آشپزی اطلاعات گسترده و زیادی دارند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه نوعی پودینگ را قرار داده ایم آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه آشپزی:برخی در حرفه آشپزی اطلاعات گسترده و زیادی دارند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه نوعی پودینگ را قرار داده ایم Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه

آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه

آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه

آموزش و نحوه درست کردن پودینگ میوه

آشپزی:برخی در حرفه آشپزی اطلاعات گسترده و زیادی دارند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه نوعی پودینگ را قرار داده ایم پودینگ انواع مختلفی دارند
این پودینگ را در صورت امکان می توان با انواع مربا های میوه (بدون شربت) به رنگ های مختلف که در خارج آماده فروش است ، تهیه کرد و یا انواع کمپوت خرد شده را مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم

میوه های مختلف مربا شده            ۲۵۰ گرم و یا کمپوت میوه خرد شده – ۲ پیمانه (هلو ، آناناس ، موز ، مربای پوست پرتقال و خیار سبز)
شیر                                           نیم لیتر (دو و نیم پیمانه)
شکر                                          ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
زرده تخم مرغ                               ۷ تا ۸ عدد
وانیل                                          ۱ قاشق چایخوری
ژلاتین                                         ۵ ورق (در حدود ۱۵ گرم)

طرز تهیه

زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده ، با چرخ برقی آنقدر می زنیم که کاملا سفید و کشدار شود . شیر را می جوشانیم و به حالت داغ کم کم روی زرده ریخته ، هم می زنیم تا مخلوط شود. ژلاتین را خرد کرده ، کمی آب جوش روی آن میریزیم ، ظرف ژلاتین را در ظرفی دیگر محتوی آب جوش قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم .
ژلاتین را هم می زنیم تا ذرات آن کاملا حل شود و بعد آن را با شیر که کمی سرد شده ، مخلوط می کنیم . مایه را در قالب فلزی کمی گود که متناسب با مواد باشد می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا کمی غلیظ و بسته شود. میوه های خرد شده را با آن مخلوط می نما ئیم و هم می زنیم .
دوباره قالب را در یخچال می گذاریم تا کرم کاملا بسته شود . بعد قالب را در ظرف آب نیم گرم قرار می دهیم (آب باید تا لبه قالب برسد) یک لحظه قالب باید در آب نیم گرم بماند ، به طوری که فقط از قالب جدا شود ، ولی آب نشود . دیس گرد قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و پودینگ را در ظرف برگردانده ، روی آن را با چند تکه کمپوت و مربا تزئین می نمائیم.

پودینگ

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات