آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی آشپزی:برای آشپزی کردن برخی از گوشت مرغ استفاده می کنند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه برخی از غذاها که با استفاده آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی آشپزی:برای آشپزی کردن برخی از گوشت مرغ استفاده می کنند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه برخی از غذاها که با استفاده Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی

آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی

آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی

آموزش و نحوه درست کردن مرغ اسپایسی

آشپزی:برای آشپزی کردن برخی از گوشت مرغ استفاده می کنند در بخش آموزش آشپزی سایت میهن گرام طرز تهیه برخی از غذاها که با استفاده از گوشت مرغ تهیه می شوند قرار داده شده است.

مواد لازم

فيله مرغ                                 هشت عدد
پودر سوخاري                            دو پيمانه
آرد گندم                                  يك پيمانه
ادويه سوخاري                          دو قاشق سوپخوري
آب‌يخ                                      يك ظرف بزرگ
آبليمو                                      دو قاشق سوپخوري
روغن‌ مايع                                يك و نيم پيمانه

طرز تهيه‌

ابتدا فيله‌مرغ‌ها را از طول به عرض به اندازه يك‌سانتي‌متر بريده و آنها را با آبليمو مزه‌دار كنيد، سپس آنها را يكي‌يكي به ادويه سوخاري آغشته كرده تا طعم‌دار شود و باقي‌مانده ادويه را به آرد سوخاري اضافه كنيد. پس از آن فيله‌ها را در ظرف دربسته‌اي به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد آنها را در آرد گندم بغلتانيد و درون ظرفي كه محتوي آب‌يخ است بريزيد، پس از آن كه آرد فيله‌ها گرفته شد آنها را از آب خارج كرده، با موادي كه شامل ادويه و آردسوخاري است، آغشته كرده تا فيله‌ها به اصطلاح پولكي شود. در تابه‌اي به اندازه يك‌ونيم پيمانه روغن بريزيد و روي حرارت ملايم گذاشته تا كاملا داغ شود آن گاه فيله‌ها را كه به صورت حلقه‌اي درآورده‌ايد درون روغن بريزيد تا به مدت پنج الي هفت دقيقه سرخ شود.
طرف ديگر فيله‌‌ها را نيز به همين شكل سرخ كنيد. اين غذا را مي‌توان با سس كچاپ سرو كرد.

نكته مهمي كه در پيچش فيله‌ها وجود دارد اين است كه شما قبل از اين كه فيله‌مرغ‌ها را سرخ كنيد با دو دست به صورت حلقه شده درآوريد.

مواد لازم ادويه سوخاری

پودر تخم گشنيز                      يك قاشق سوپخوري
پودر فلفل‌قرمز                        يك قاشق سوپخوري
پودر سير                              يك قاشق چايخوري
جوهر ليمو                             يك قاشق چايخوري
نمك                                    يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه ادويه سوخاری

همه مواد لازم براي اين ادويه كه در بالا ذكر شده را با هم مخلوط مي‌‌كنيم.

طرز تهیه مرغ

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات