آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه آشپزی:خمیرها انواع مختلفی دارند و برخی از آنها برای تهیه تارت استفاده می شوند در سایت میهن گرام آموزش نوعی خمیر برای ت آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه آشپزی:خمیرها انواع مختلفی دارند و برخی از آنها برای تهیه تارت استفاده می شوند در سایت میهن گرام آموزش نوعی خمیر برای ت Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه

آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه

آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه

آموزش و طرز تهیه خمیر فونسه یا خمیر بریزه

آشپزی:خمیرها انواع مختلفی دارند و برخی از آنها برای تهیه تارت استفاده می شوند در سایت میهن گرام آموزش نوعی خمیر برای تهیه تارت را قرار داده ایم تارت ها انواع مختلفی دارند.

این خمیر برای تارت و نان های شیرین کوچک مصرف می شود.

مواد لازم

آرد                                 ۵۰۰ گرم
کره                                ۳۰۰ گرم
پودر قند                           یک قاشق سوپخوری
آب یا شیر                        در حدود نصف پیمانه
نمک                               به مقدار کم

با این مواد در حدود یک کیلوگرم خمیر به دست می آید که برای تارت بزرگ و یا ۳۰ عدد از نانهای کوچک کافی است.

طرز تهیه

آرد را در ظرف گودی می ریزیم . نمک و پودر قند و آب یا شیر را وسط آرد می ریزیم و به هم می زنیم،بعد کره را قطعه قطعه و کوچک خرد می کنیم و وسط خمیر می ریزیم و با نوک انگشت خمیر را با کره مخلوط می کنیم به طوری که مرطوب شود و چسبندگی پیدا کند ولی کش نیاید.
نکته حساس در این خمیر آن است که نباید این خمیر زیاد ورز داده شود و کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و قابل باز شدن باشد.
بعد خمیر را در کیسه نایلون می گذاریم تا دو سه ساعت بماند و به هر طریق که بخواهیم از آن استفاده می کنیم.
می شود این خمیر را با انواع روغن نباتی جامد تهیه کنیم در این صورت ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم روغن کافی می باشد.هر قدر روغن این خمیر بیشتر باشد تردتر می شود البته حداکثر آن ۲۵۰ گرم است.
میتوان دو عدد زرده تخم مرغ با خمیر مخلوط کرد در اینصورت خمیر کمی سفت تر می شود .
در صورت مصرف زرده تخم مرغ زرده ها را با شیر و پودر قند و نمک وسط آرد می ریزیم و مخلوط میکنیم بعد کره را اضافه می کنیم.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

یک  دستور دیگر

۲۵۰ گرم آرد را در ظرف گودی می ریزیم. نصف لیوان شیر را با ۱ قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط می نمائیم و آن را میان آرد ریخته ، هم می زنیم تا آرد مرطوب شود. ۱۵۰ گرم کره را کمی گرم می کنیم و آن را در قطعات کوچک داخل آرد ریخته ، کره و آرد را مخلوط می کنیم ، به طوری که کره به هیچ وجه در آرد دیده نشود و خمیر چسبندگی پیدا کرده و نرم و لطیف گردد.
بهتر است خمیر یکی دو ساعت بماند. بعد آن را روی یک ورقه کاغذ روغنی می گذاریم و با نورد به ضخامت نیم سانتیمتر و به شکل دایره باز کرده ، دقت می کنیم همه جای آن صاف و یکنواخت بشود .
قالب گرد فلزی را که بهتر است اطراف آن به صورت دالبر باشد ، انتخاب می نمائیم. خمیر را با کاغذ بلند کرده ، در قالب بر می گردانیم و کا غذ را از روی آن بر میداریم.
باید سطح و دیواره قالب از خمیر پوشیده شود. خمیر زیادی اطراف قالب را می بریم و کنار می گذاریم و اطراف خمیر ا کاملا صاف کرده با چنگال در سطح خمیر چند سوراخ می کنیم تا خمیر در موقع طبخ بالا نیاید.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم و قالب را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار می دهیم. در مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه باید سطح و اطراف پای پخته و کمی برشته شود. بعد از این مدت قالب را بیرون می آوریم و می گذاریم کاملا سرد شود.

خمیر تارت

 

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات