آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی آشپزی:آشپزی کردن برای برخی لذتبخش می باشد در قسمت آموزش سایت میهن گرام طرز تهیه غذاهای متنوعی قرار داده شده است آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی آشپزی:آشپزی کردن برای برخی لذتبخش می باشد در قسمت آموزش سایت میهن گرام طرز تهیه غذاهای متنوعی قرار داده شده است Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی

آموزش و طرز تهیه رولت مرغ با عسل ،غذای ایتالیایی

آشپزی:آشپزی کردن برای برخی لذتبخش می باشد در قسمت آموزش سایت میهن گرام طرز تهیه غذاهای متنوعی قرار داده شده است غذاها انواع مختلفی دارند که برخی از آنها غذاهای خارجی می باشند.

مواد لازم

فیله مرغ                                          ۴ تکه
روغن زیتون                                      ۲ قاشق سوپخوری
آب پرتقال (ترجیحا آبمیوه تازه باشد)        ۴ قاشق سوپخوری
عسل                                            ۲ قاشق سوپخوری
زردآلو یا آلو قیسی                              ۵ عدد
نمک                                               به مقدار لازم

این غذا با این مواد اولیه برای ۲ نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو :

فیله های مرغ را پس از شستن به نمک و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کرده و در ظرفی دربسته در یخچال به مدت ۱۰دقیقه بگذارید بمانند تا مزه دار شوند.
با یک قاشق سوپخوری روغن زیتون باقیمانده، کف یک تابه را چرب کرده و فیله های مزه دار شده را روی آن بگذارید تا با در بسته به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. وقتی فیله ها پختند، نوبت به سس آنها می رسد.
عسل را با آب پرتقال مخلوط کرده، خوب هم بزنید تا رقیق شود. آلوها یا زردآلوها را هم در کنار فیله ها در تابه بگذارید. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روی فیله ها ریخته، در تابه را بگذارید و با درجه ملایم حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
بعد از این مدت باقیمانده سس را روی فیله ها بریزید تا مزه عسل و پرتقال به خوبی به خورد فیله ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ کند. بعد از چند دقیقه که سس کمی غلیظ شد می توانید حرارت را خاموش کرده و فیله ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

فوت و فن  برای پخت رولت مرغ با عسل و زردآلو :

زردآلو یا آلو قیسی در هنگام پخت با فیله مرغ و سس عسل و پرتقال شکل زیبایی به خود می گیرد. البته اگر از کمپوت که پخته شده و نرم است استفاده می کنید، می توانید با پشت چنگال آنها را له کرده و با سس مخلوط کنید و برای سرو کردن کنار فیله ها بگذارید.

رولت مرغ با سبزیجات

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات