نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل Reviewed by Momizat on . نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل آشپزی:گاهی میوه ها را بصورت خشک نیز می توان استفاده کرد در قسمت آموزش آشپزی بخش سایت میهن گرام طریقه خشک کردن زردآلو و تهیه نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل آشپزی:گاهی میوه ها را بصورت خشک نیز می توان استفاده کرد در قسمت آموزش آشپزی بخش سایت میهن گرام طریقه خشک کردن زردآلو و تهیه Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل

نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل

نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل

نحوه ی درست کردن برگه زردآلو در منزل

آشپزی:گاهی میوه ها را بصورت خشک نیز می توان استفاده کرد در قسمت آموزش آشپزی بخش سایت میهن گرام طریقه خشک کردن زردآلو و تهیه برگه آن قرار داده شده است.

طرز تهیه قیسی یا همان زردآلوی خشک خیلی آسان هستش فقط لازم است چند روز کاملا هوشیار باشید که خوب خشک بشود و برای شبهای زمستان بهترین خوراکی هست.در ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.

در یک سبد که کاملا هوا از زیر آن خارج شود دستمال سفید تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید و سبد را یکی دو روز جلوی آفتاب قرار دهید.

نکته مهم این است که هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آن کاملا خشک شود .بعد از حدود دو تا سه روز می توانید آن را در سایه خشک نمایید دیگر لازم نیست که در جلوی آفتاب باشد پس از، از دست دادن آب و خشک شدن آن کافیست درون پلاستیک گذاشته و درون یخچال جای سرد قرار بدهید.

مطمئن باشید از طعم شگفت انگیز و تازگی آن لذت می برید.

برگه

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات