آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت آشپزی:در آموزش آشپزی تنوع وجود دارد برخی در وعده های غذایی خود از گوشت استفاده نمی کنند در سایت میهن گرام غذای قرار داده شد آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت آشپزی:در آموزش آشپزی تنوع وجود دارد برخی در وعده های غذایی خود از گوشت استفاده نمی کنند در سایت میهن گرام غذای قرار داده شد Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت

آموزش و طرز تهیه رولت سبزی بدون گوشت

آشپزی:در آموزش آشپزی تنوع وجود دارد برخی در وعده های غذایی خود از گوشت استفاده نمی کنند در سایت میهن گرام غذای قرار داده شده بدون استفاده از گوشت تهیه می شود.

مواد لازم

كره                                              ۶۰ گرم
تره‌فرنگي                                       يك ساقه
سير                                             دو حبه
آرد سبوس‌دار گندم                           نصف ليوان
شير پاستوريزه                                 يك ليوان
تخم‌مرغ                                         چهار عدد
پنير پارمسان رنده شده                     دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل                                    به مقدار لازم

مواد لازم براي داخل رولت

اسفناج پخته و خرد شده                   سه قاشق غذاخوري
پنير پارمسان رنده شده                     ۱۰۰ گرم
ذرت پخته شده                               يك پيمانه
پيازچه خرد شده                             يك قاشق غذاخوري
پنير خامه‌اي                                   ۵۰ گرم
آويشن                                          به ميزان لازم

این غذا برای چهار تا شش نفر مناسب می باشد

طرز تهيه

سير و تره‌فرنگي را خرد كرده و با كمي كره تفت دهيد تا نرم شوند بعد بقيه كره را با آرد، نمك و فلفل مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا خامي آرد برطرف شود. سپس به مخلوط كره و آرد، كم‌كم شير بيفزاييد و هم بزنيد و روي حرارت بگذاريد تا غليظ شود.
در اين لحظه زرده‌هاي تخم‌مرغ‌ها را از سفيده‌ها جدا كنيد و سفيده‌ها را با هم بزنيد تا فرم بگيرند. زرده‌ها را هم بزنيد و به مخلوط تره‌فرنگي، سير و سس آرد بيفزاييد. سفيده تخم‌مرغ زده شده را به مواد فوق بيفزاييد و مخلوط را به آرامي هم بزنيد.
آن‌گاه ذرت، اسفناج و پنير پارمسان رنده شده، پيازچه خرد شده، آويشن و پنير خامه‌اي را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
بعد مخلوط خمير را در سيني فر كه با كاغذ روغني پوشانده شده بريزيد و به مدت ۱۲ دقيقه در طبقه وسط فر كه از قبل داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه بگذاريد تا پف كند بعد از فر در آوريد و سطح آن را پنير پارمسان رنده شده بريزيد و از مواد رولت سطح خمير را بپوشانيد و خمير را لوله كنيد و دوباره به مدت ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد. بعد از خنك شدن رولت را برش بزنيد.

نكته: در مواد داخل رولت به جاي پنير پارمسان مي‌توانيد از پنير فتا استفاده كنيد.

رولت سبزی

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات