آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ آشپزی:برخی با بادمجان غذاهای مختلفی درست می کنند در بخش آشپزی سایت میهن گرام نیز نمونه هایی از آنها وجود دارد افرادی با علاق آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ آشپزی:برخی با بادمجان غذاهای مختلفی درست می کنند در بخش آشپزی سایت میهن گرام نیز نمونه هایی از آنها وجود دارد افرادی با علاق Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ

آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ

آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ

آموزش و نحوه درسست کردن گارنی یاریخ

آشپزی:برخی با بادمجان غذاهای مختلفی درست می کنند در بخش آشپزی سایت میهن گرام نیز نمونه هایی از آنها وجود دارد افرادی با علاقه به آموزش آشپزی می پردازند و سعی می کنند در آشپزی کردن خود و انتخاب غذا تنوع ایجاد کنند و برای سرو غذا آن را تزیین کنند.

مواد لازم

بادنجان                                  شش عدد
گوشت چرخ كرده                      ۲۵۰گرم
نمك                                      به ميزان لازم
جعفري                                  به ميزان لازم
سير                                      چهارحبه
رب گوجه فرنگي                       دو قاشق سوپخوري
پياز                                       يك عدد

طرز تهيه

بادنجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمك را مي‌افزاييم آن‌گاه رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم. در اين لحظه بادنجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادنجان‌ها پر كرده و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم.

کیک کشک بادمجان

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات