آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن آشپزی:خورشت ها انواع و اقسام مختلفی دارند که برخی بنا بر سلیقه خود آنها را انتخاب می کنند خورشت بامیه از بامیه تشکیل شده آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن آشپزی:خورشت ها انواع و اقسام مختلفی دارند که برخی بنا بر سلیقه خود آنها را انتخاب می کنند خورشت بامیه از بامیه تشکیل شده Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن
آشپزی
:خورشت ها انواع و اقسام مختلفی دارند که برخی بنا بر سلیقه خود آنها را انتخاب می کنند خورشت بامیه از بامیه تشکیل شده است که دارای خواصی می باشد و برای برخی لذت بخش می باشد.

مواد لازم:

گوشت ماهیچه یا ران گوسفند              نیم كیلو

بامیه                                                نیم كیلو

پیاز سرخ شده                                   ۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی                                یك قاشق سوپخوری

سیب زمینی متوسط                          ۳ عدد

آبلیمو                                              یك دوم استكان

نمك و فلفل                                      به قدر لازم

طرز تهیه:

گوشت را چند تكه كرده و می شوییم و با یك قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا گوشت به روغن بیافتد. ۳ لیوان آب و پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می كنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد.

بامیه ها را شسته و ته ساقه( انتهای) آن را كمی می بریم تا در موقع پختن لیز و له نشود. سپس آنها را با یك قاشق سوپخوری روغن كمی سرخ می كنیم و رب گوجه فرنگی را با آن تفت می دهیم. آبلیمو، نمك و فلفل را به گوشت اضافه می كنیم. در صورتی كه گوشت كم آب شده باشد، می توان، مقداری آب داغ به آن اضافه كرد. سیب زمینی را پس از پوست گرفتن، به قطر یك تا یك و نیم سانتیمتر ورقه كرده و سرخ می كنیم. بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و سیب زمینی را به دورش می چینیم . این خورش باید كم آب باشد.

خورش بامیه با تمرهندی

مواد لازم:

گوشت گوسفندی بی استخوان               نیم كیلو

بامیه                                                  نیم كیلو

پیاز سرخ كرده                                     ۲ قاشق غذا خوری

تمرهندی                                            یك دوم بسته

سیب زمینی متوسط                            ۳ عدد

نمك و فلفل                                        به قدر كافی

طرز تهیه:

طرز پخت این خورش هم مانند خورش بامیه قبلی می باشد. با این تفاوت كه برای این خورش از شیره تمرهندی استفاده می كنیم. البته تمرهندی را به اندازه ای كه با ذائقه سازگار باشد، استفاده می كنیم.

نكات تغذیه ای:

بامیه سرشار اسید فولیك، ویتامین هایA وC است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروهB ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد.

اسید فولیك باعث كاهش هموسیستئین خون می شود كه این ماده رگهای خونی را مسدود می كند. ویتامینC نیز یكی از آنتی اكسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی می شود.

آموزش و طرز تهیه خورشت بامیه و خواص آن

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات