آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه Reviewed by Momizat on . آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه آشپزی:آموزش آشپزی برای برخی بسیار لذت بخش است سایت میهن گرام بخش آشپزی دارد زولبیا وبامیه از شیرینی هایی می باشد که بسیاری آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه آشپزی:آموزش آشپزی برای برخی بسیار لذت بخش است سایت میهن گرام بخش آشپزی دارد زولبیا وبامیه از شیرینی هایی می باشد که بسیاری Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه

آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه

آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه

آموزش و نحوه درست کردن زولبیا و بامیه

آشپزی:آموزش آشپزی برای برخی بسیار لذت بخش است سایت میهن گرام بخش آشپزی دارد زولبیا وبامیه از شیرینی هایی می باشد که بسیاری از آن در ماه مبارک رمضان استفاده می کنند.

مواد لازم برای شربت

شکر                                     ۲فنجان
آب                                        یک فنجان
گلاب                                     ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده                     یک قاشق مرباخوری
آبلیمو                                    یک قاشق مرباخوری

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار میدیم تا بجوشه. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می‌ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می‌داریم.

مواد لازم برای بامیه

آرد                                      ۲۰۰ گرم
آب                                      ۳۰۰ گرم
تخم مرغ                               ۳عدد
روغن جامد                           یک قاشق سوپخوری
شکر                                    نیم کیلو
نمک                                    یک سوم قاشق چایخوری
آب                                      ۱۵۰ گرم
آبلیمو                                  ۲ قاشق سوپخوری
گلاب                                    کمی

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می‌کنیم و مرتب به هم می‌زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می‌زنیم (در حدود ۳-۲ دقیقه)، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه می‌کنیم و خوب خمیر را ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای اینکه  بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می‌ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می‌کنیم.
برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه‌ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه‌ها سرخ شوند. بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می‌زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه‌ها را در‌‌ همان حال که داغ می‌باشد، به شربت گرم اضافه می‌کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه‌ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه زولبیا

نشاسته                                ۱۸۰ گرم
ماست                                  ۱۸۰ گرم
آرد                                        ۲۰ گرم
زعفران حل شده                     یک قاشق سوپخوری
روغن جامد                            یک قاشق چایخوری
جوش شیرین                         یک دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب                             یک قاشق سوپخوری

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه‌ای صبر می‌کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می‌کنیم و با همزن خوب به هم می‌زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می‌کنیم و آن را در قیف مخصوص میریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می‌کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره‌های بزرگ و کوچک فرم می‌دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آن‌ها را پشت و رو می‌کنیم.
زولبیا‌ها را در شربت قرار می‌دهیم و پس از۱۵ – ۱۰ دقیقه آن‌ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می‌دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

نکته: موقع تهیه زولبیا و بامیه حتما از روغن مایع استفاده کنید، بخاطر اینکه روغن جامد باعث سفت شدن آنها میشه.

منبع:هنر در خانه

زولبیا و بامیه

دیدگاه (1)

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات