آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط Reviewed by Momizat on . آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط آشپزی:در حال حاضر بخش های مختلفی در آموزش آشپزی وجود دارد که بسیاری از آنها را می توان در آشپزی کردن بکار گرفت در سایت میهن گرام آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط آشپزی:در حال حاضر بخش های مختلفی در آموزش آشپزی وجود دارد که بسیاری از آنها را می توان در آشپزی کردن بکار گرفت در سایت میهن گرام Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش آشپزی غذا های ایرانی و خارجی » آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط

آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط

آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط

آموزش و طرز تهیه خورش شاه بلوط

آشپزی:در حال حاضر بخش های مختلفی در آموزش آشپزی وجود دارد که بسیاری از آنها را می توان در آشپزی کردن بکار گرفت در سایت میهن گرام سعی شده است غذاهای ایرانی مختلفی قرار داده شود.

مواد لازم

گوشت ران يا ماهيچه گوسفند            ۳۰۰ گرم
شاه بلوط                                        ده عدد
آلوي خورشي                                  ۲۰ عدد
آبليمو                                             دو قاشق غذاخوري
نمك                                               به ميزان لازم
فلفل و زردچوبه                                به ميزان لازم
روغن مایع                                       به ميزان لازم
پياز                                                يك عدد
سير                                               يك حبه

طرز تهيه

پياز را خرد كرده و با روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. سير را كوبيده و به همراه گوشت به مواد اضافه مي‌كنيم بعد به آن نمك، فلفل و زردچوبه مي‌زنيم. آب را افزوده و مي‌گذاريم تا گوشت نيم‌پز شود شاه‌بلوط را يا ورقه كرده يا درسته در روغن كمي تفت مي‌دهيم و بعد به گوشت اضافه مي‌كنيم در آخر آلوي خيس خورده را افزوده و با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا خورش جا بيفتد. آبليمو را ده دقيقه قبل از خاموش كردن حرارت درون خورش مي‌ريزيم.
نكته: براي اين‌كه پوست شاه بلوط جدا شود به آن به صورت غير مستقيم حرارت بدهيم. اگر چند دقيقه روي حرارت كم بماند پوستش به راحتي شكافته مي‌شود.

خورش شاه بلوط

 

ارسال یک دیدگاه


کپی برداری مطالب تنها با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات